Sastav: krompir kocka, grašak, šargarepa kocka
Ruska salata - čarolilja boja i aroma i redovan gost na slavskim trpezama, ali i asocijacija na sate i sate seckanja povrća potrebnog za pripremu. Zato smo vam mi olakšali posao i za vas iseckali na sitne kocke neizostavne sastojke prave, dobre ruske salate. Ne zaboravite da smo povrće blanširali pre pakovanja i time maksimalno skratili vreme potrebno za pripremu. Brzo obarite povrće, dodajte malo šunke ili piletine i majoneza i uživajte u pravoj gozbi.
Uslovi skladištenja i rok upotrebe:
- 24 meseca u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu ispod -18°C
- 30 dana u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu od -12°C do -18°C
- 7 dana u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu od -6°C do -12°C
- 24 sata u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu od 0°C do +4°C
Zamrznutu mešavinu povrća staviti u vrelu, kipuću vodu i od momenta kada ponovo počne da vri kuvati najmanje 15-20 minuta ili do postizanja željenog gastronomskog efekta. Nije potrebno odmrzavanje pre upotrebe.