Ruska salata na malo drugačiji način

Sastojci

  • 450 gr Friglo originalne ruske mešavine
  • 3 kuvana jaja
  • 1 slatki krompir - batat
  • 100 gr kiselih krastavčića 
  • kašičica senfa
  • 1 dl jogurta 
  • 50gr mladog ili feta sira
  • 1 limun
  • začini (prema potrebi i ukusu: so, biber itd.)
     

Priprema

 U blago posoljenoj vodi posebno skuvajte Friglo originalnu rusku mešavinu povrća i jaja. Batat operite, očistite, isecite na krugove i takođe skuvajte. Sipajte u odgovarajuću posudu  jogut i sir. Isitnite sir viljuškom i mešajte dok se ne napravi smesa kao sos. Ohlađeno povrće sjedinite sa batatom, krastavčićima i jajima prethodno isečenim na kockice. Sve zajedno dodajte u sos od jogurta i sira. Na kraju stavite, sok od jednog limuna, kašičicu senfa, začime po želji i promešajte sve zajedno, dok se lepo ne sjedini.
 
 Friglo Vam želi prijatan obrok!