Sastojci
- 500 gr zamrznutog Friglo spanaća
- 2 čena belog luka
- 200 ml supe od povrća
- 2 kašike maslinovog ulja
- so, biber, začinsko bilje prema ukusu
- 1 paradajz
- baget
Priprema
Očistite i iseckajte beli luk, a zatim ga prodinstajte na maslinovom ulju. Dodajte zamrznuti Friglo spanać, nalijte sa supom i na umerenoj vatri kuvajte par minuta. Sklonite s vatre, dodajte so, biber i začinsko bilje prema ukusu. Sve zajedno izmiksajte štapnim mikserom.
Isecite baget hleb prema željenom obliku i poređajte spanać. Preko dodajte sitno iseckne komadiće paradajza. Zagrejte rernu na 180 stepeni i stavite pripremljeni baget na deset minuta.
Posluživanje
Uživajte u brusketima dok su topli. Lepo idu uz čašu belog vina.
Friglo Vam želi prijatan obrok!