Friglo kraljevska čorba

Sastojci

  • glavica crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 1 sveža šargarepa
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • 450 g FRIGLO Kraljevske mešavine povrća
  • so
  • biber
  • peršunov list, svež ili sušen
  • sušeno povrće ili začin c

Priprema

Na blagoj temperaturi prodinstati na maslinovom ulju glavicu crnog luka i svežu šargarepu. Kada luk i šargarepa omekšaju dodati 450 g FRIGLO Kraljevske mešavine povrća, čen sitno iseckan čen belog luka i 1,5 l vode. Pošto voda provri, dodati so, biber i sušeno povrće po ukusu. Na laganoj temperaturi kuvati najviše 5 - 7 minuta, kako se povrće ne bi prekuvalo. Na kraju dodati sitno iseckan peršun.

Posluživanje

Najbolje je poslužiti toplu. Ova lagana čorba savršena je za decu, vegetarijance i sve one koji su poklonici zdravog načina ishrane.

Friglo Vam želi prijatan obrok!