Friglo gurmanski đuveč

Sastojci

• 300 g teletine 
• 1 glavica crnog luka
• 2 čena belog luka
• malo maslinovog ulja
• 300 ml paradajz soka
• voda prema potrebi
• so, biber, začini prema ukusu
• 2 kašičice aleve paprike
• malo sušenog peršuna
• 2 kašičice senfa (može i ne mora)
 

Priprema

Na ulju prvo propržite sitno iseckan crni i beli luk , zatim dodajte meso sitno isečeno na kockice i propržite nekoliko minuta. Dodajte, začine i malo vode i  dinstajte oko 30 minuta. Kada je meso skoro gotovo, dodajte Friglo Originalni gurmanski Đuveč  paradajz sok i alevu papriku, pa sve dobro promešajte. Krčkajte na tihoj vatri oko 15 minuta u polu pokrivenooj posudi. Kada je đuveč gotov, dodajte mu malo seckanog peršuna i senfa i još jednom sve lepo promešajte.

Posluženje

Najbolje je poslužiti toplo. Lepo ide uz čašu crnog vina.
 
FRIGLO vam želi prijatan obrok!