Tiramisu od malina

Sastojci

  • 2 jaja
  •  50 gr kokososvog šećera u prahu 
  • 250 gr Maskarpone sira
  • 150 gr Friglo smrznutih malina
  • 6 piškota ili nekog drugog keksa po želji
  • 20 gr listića badema
  •  1 čaša izmiksanih Friglo malina 
  • 3-4 supene kašike soka od Friglo malina, ili soka od pomorandže za potapanje piškota
  • biljna ili obična slatka pavlaka (za dekoraciju)

 

Priprema


Umutite kokosov šećer i žumanca. Posebno umutite „sneg“ od belanaca, pa pomešajte sa žumancima. Zatim u tu masu dodajte Maskarpone sir.
U ukrasne čaše ili teglice na dno stavite nakvašene piškote u soku od Friglo malina (može i od pomorandže), zatim preko njih naspite kašu od Friglo malina tako da lepo prekriju piškote. Ukrasite kremom od slatke pavlake, pospite listićima badema i navrh opet dodajte Friglo maline. Na kraju, ostaviti da odstoji 2 h u frizideru. 

Posluženje

Najbolje je poslužiti rashlađeno. 


Friglo Vam želi prijatan obrok!